söndag 28 april 2013

Dagens tur på Ekerö, Sthlms egna lilla cykelmekka

Idag kände jag mig såpass bra att jag tog mig en tur ut på racern, årets andra insåg jag precis....

Planen innan helgen var att jag skulle försöka få ihop närmare 3-4 timmar, men då trodde jag att jag skulle vara bättre i min förkylning.

Så dagens plan blev TA DET LUGNT...

När jag började rulla så kände jag på en gång HJÄLP vad stor min cykel är, attans.
Var verkligen skillnad att gå från skräpcykeln till racern, saknar verkligen den jag hade på Mallis förra året, då den var i storlek 48.. (om någon vänlig själ vill skänka en cykel så blir jag glad ;-) )

Foto cykelklubben.se 


När jag började cykla igenom Sumpan så såg jag på en gång en tjej på racer vid trafikljuset, kul tänkte jag och insåg att jag kommer nog möta många cyklister som är på väg hem då jag inte är någon morgonmänniska utan jag hoppade upp strax efter tolv på hojjen.

Men strax därefter så kom det en kille och cyklade förbi, tänkte försöka ta hans hjul först, men kom på mig själv med att jag skulle ju faktiskt ta det lugnt.

Typ tredje korsningen jag kör i så håller jag på att bli överkörd av en taxibil när han skulle svänga höger in till Bromma flygplats och jag cyklade rakt fram och JAG HADE GRÖNT... Suck när ska bilister lära sig att vi också har grönt samtidigt som dem vid högersväng.

Jag klarade mig iaf och det tack vare att min balans har blivit så mycket bättre sedan jag cyklat under vintern, annars hade jag fallit pladask.

Sen så jag strosade vidare i mitt mystempo tills strax efter brommaplan, för då dök en ny cyklist upp bakifrån. En herre i trimtex kläder och en hörsnäcka i ena örat (undra vad han lyssnade på, en ljudbok kanske? ;-) ) hur som haver, hans hjul var perfekt så det tog jag. Hade tänkt att tacka honom för draghjälpen i motvinden men när jag vek av vid Drottningholm ut på Lovön så cyklade han rakt fram så det blev inget tack, om du skulle läsa och känna igen dig så, TACK =)

Cyklade vidare och herregud vad cyklister det var överallt, det märks tydligt att folk är ute och tränar inför diverse motionslopp, klassiker, tävlingar och för att må bra. Riktigt kul.

Jag cyklade dock bara ut till Ekerö rondellen och vände sedan hemåt, vill inte cykla för långt när jag har varit förkyld så det blev en perfekt tur i solskenet och medvinden hem var helt fantastisk!
Blev bara 36km, men hoppas kunna dra en lång sväng på onsdag.

Å sen det här med att hälsa på cyklister, jag brukar alltid försöka göra det, men det är helt hopplöst på Ekerö, så om jag inte hälsade på någon så har det enbart med att göra att ungefär 1% av alla hälsar tillbaka och jag tröttnade ur lite...

Sen måste jag också bli bättre på att fota när jag cyklar, glömde totalt bort det idag...

Så detta är dagens cykeloutfit (när jag cyklar själv så brukar jag mixa lite från alla andra kläder man har)




Skor: S-works
Strumpor: Assos
Benvärmare: (minnet är bra men kort)
Byxor: TV4, Kalas
Tröja: BH Bikes 
Väst: 2xu
Keps: Assos
Hjälm: Abus
Glajjer: X-Kross 

lördag 27 april 2013

SM 2014 till Götene (Kinnekulle)

Nästa års SM kommer ett köras nere i Götene, känns ju bra att det inte är lika långt bort som Åstorp ;-)


Och jag hoppas att jag verkligen kan köra nästa år!!

Och kan jag inte köra själv så får jag väl kolla på när bland annat denna herre köttar ;-) 

Dåligt på träningsfronten...

Denna vecka har det tyvärr inte blivit mycket till träning, en promenad och lite pingis är det enda jag har skrapat ihop, men förkylningen börjar släppa och idag blir det nog en promenad och imorgon förhoppningsvis ett lugnt distanspass på racern.

Nu ska jag lägga en beställning från Fairing, gäller ju att bunkra upp lite inför våren/sommaren :-)


fredag 26 april 2013

Inför Hammarö 3 -dagars

Jag åkte ju tyvärr inte med tjejerna till Hammarö 3 dagars, men här kan ni iaf läsa lite om hur laget tänker kring loppen

http://www.cyclingplus.se/14125/infor-hammaro-3-dagars-med-ck08s-martin-ingelgard/



torsdag 25 april 2013

-2 kg #sockerfrittapril

<3 NEJ TACK, JAG ÄTER INTE SÅNT <3 

Denna mening har blivit min favoritmening. 

I början av ett sockerfritt april tyckte jag att det var liiiiite svårt när man skulle avstå från alla goda bakelser m.m men för varje gång jag sa orden: nej tack, jag äter inte sånt så kändes det som om jag växte en meter. 

Denna mening är helt fantastisk för om det är det första du säger när någon vill bjuda dig på något så måste du ju stå för det, att sedan komma och säga äh jag smakar lite ändå ger ju inte ett så speciellt bra intryck. Så när du väl sagt denna mening så finns det bara en sak att göra, avstå från onyttigheterna! 

Hade du ist börja tveka på en gång när någon frågar om du vill ha t.ex en tårtbit  så kommer det bli mycket enklare att trilla dit, dels för att den som bjuder kanske säger en gång till att du ska ta en bit och eftersom du inte är bestämd i dina tankar så blir valet att ta en bit ännu större och även suget till skillnad mot om du på en gång säger 
NEJ TACK, JAG ÄTER INTE SÅNT. 
Vänligt men BESTÄMT! 

Jag har under april gått ned 2 kg utan att jag ens tänkt på att jag skulle gå ner i vikt, det var mer en bonus. April är inte riktigt slut ännu, men det känns riktigt bra att vara utan snacks, godis, bakelser och läsk. Plus att man har fått en massa energi och får inte dipparna under dagarna. Men viktigt att komma ihåg är att äta var 3-4 timme. 

Tro mig, om jag lyckas med att hålla mig ifrån detta under en månad så kan vem som helst. 

Tillsammans är vi grymma!


Jag har självt fyllt år under tiden, massor av människor har fyllt år på jobbet, jag har blivit frestad av godis överallt och ingenstans, ätit buffé där det fanns mina favorit bakelser, på jobbet har det funnits massa gott fikabröd men vet ni vad, jag har inte ens varit sugen. 
Eller jo lite kanske, men ALDRIG så att jag har övervägt att ta något. 



Senast igår när jag åkte med laget på en cykeltävling så köpte jag en kaffe och kassörskan ville så fint sälja på mig en bulle för 5 kr, (sjukt billigt btw, tänk om det vore nötter eller bär ist ;-) ) och då svarade jag nej tack, jag äter inte sånt och det mest intressanta när jag säger den meningen är att det blir en liten diskussion och man ser att de reagerar på ett positivt sätt. 
Hade jag bara sagt nej, så hade hon säkert sagt innan jag slår koden till kortet: 
- Säkert att du inte har ändrat dig och vill ha bullen iaf? 
Men nu visste hon att oavsett vad hon kommer säga så kommer jag inte vilja ha bullen, inte ens om jag skulle få den gratis. 

Så detta är ett enkelt tips till er mina kära läsare, informera om varför ni avstår vissa saker (om det inte är något superprivat) så lovar jag att det kommer gå tusen ggr mycket bättre att avstå. 

Nu är det som sagt mindre än en vecka kvar av ett sockerfritt april och jag hoppas att ni som jag har känt lite förändringar i kroppen =)



Lycklig över oväntade resultat! 



Bilder från Smack GP

Hoppas på att det går att ladda upp lite bilder idag.

Om inte annat så finns det länkar från mitt inlägg igår där det bör ha kommit ull bilder..

Bloggar via mobilen så därav kommer inga texter till bilderna med.

Men jag duggar Majkens parkeringspengarbörs :-)

Majken snabbaste dam, Zander kom trea och på någon bild så see tjejerna något snyggt...













onsdag 24 april 2013

SMACK Serien GP Knivsta

Idag var det GP i Knivsta som gällde i SMACK Serien, som är en träningstävlingsserie som körs varje onsdag i Sthlm med omnejd.

Först och främst vill jag ge en eloge till alla som fixar med denna serie!
Jag och alla cyklister (hoppas jag ;-) ) är nog överens om att detta är ett guldtillfälle att få en av veckans bästa träningar på.
Så tusen tack till Knivsta (kolla in deras hemsida, de har redan hunnit skriva om dagens lopp här. Knivsta CK GP Upplands Cup ) för dagens fina anordning av GP-loppet.

"Vi" hade 5 tjejer till start och alla kämpade jätte bra, sjukt kul att se på dem vid sidan av, grymma är de!
Majken kom in som bästa dam och hur resten såg ut får nog resultatlistan visa när den väl kommer upp, blir lite snurrigt att ha koll då det var en varvbanan på 1,5 km så det blev en del varvningar.
Men om jag inte tar fel så blev nog Sara nästa bästa dam och därefter Marika.

Hur som haver bra kört brudar.

Det är ju fantastiskt att vara publik när det är varvbana för då får man se mycket av cyklisterna, försökte mig på att filma, men alltså min mobil håller på att krascha så filmen är halvdålig, men jaja se och njut.

Riktigt kul att även träffa alla andra cyklister som man känner igen, men dock svårt att känna igen somliga.

Men de som jag lyckades känna igen var iaf Stefan (CRT), Stefan (ECI), Karl-Axel (CK Uppsala), Jesper (han har också bloggat om GP:t här http://jeppman88.blogspot.se/), Simon, Emil och säkert en drös till... hahaha, hur som haver grymt kul att träffa alla glada cyklister igen!!

Här kommer lite bilder också, fotade med andra kameror (någon som vill ge mig en kamera så är det varmt välkommet ;-), inser att jag måste köpa mig en om inte annat) så de bilderna lär hamna på CK08 Damelit och Johan från X-kross var också där och tog massa kort och de bör väl hamna här X-Kross




Är nog första gruppen först och sedan är det filmat ett helt varv, man ser nog vilka som blivit varvade också... 

Öh nej bilderna kommer icke, går inte att ladda upp, så de kommer väl imorgon... suck... 

SÅ en till film ist




tisdag 23 april 2013

Het Smoothie


Ingredienser 


1 avokado

3 morötter
1 äpple
1 dl grönkål
1 dl persilja
1 nypa cayennepeppar



Gör såhär: 

Kör allt utom avokadon i en juicecentrifug. Tillsätt cayennepeppar och mixa sedan ned avokadon i juice med en stavmixer.
Prova gärna att byta ut cayennepeppar mot tabasco eller sambal oelek.

Avokadon är mycket näringstät med nyttiga fetter som hjälper till att sänka det skadliga LDL kolesterolet. Cayenne stimulerar matsmältningen och blodcirkulationen.


recept från boken: ät rätt må bättre 

måndag 22 april 2013

en liten film på CK08 Damelit

Här kommer en liten kort filmsnutt på några av tjejerna ur CK08 Damelit




Tyvärr så är det från min mobil och jag lyckades ju med bedriften att vrida kameran, och är inte händig nog att fixa till det, så ha överseende med det ;-)

söndag 21 april 2013

Jag lyckades #sockerfrittapril

Idag fick jag nog den största utmaningen under ett sockerfritt april, men jag lyckades hålla mig fast jag hade mina favoritbakelser på bordet...

Hoppas det går lika bra för er!!!



Syns inte så jätte bra, men det står några choklad cupcakes  och wienerbröd på bordet plus lite god paj m.m 

Tjejer!!(även killar) kolla på kalla fakta ikväll!!

Imorse så var min vän Linnéa Gustafsson med i TV4:s Nyhetsmorgon och berättade om vad som hände henne efter att hon tagit vaccinet Gardasil som sägs vara ett vaccin mot livmoderhalscancer.

Har du, eller ska du ta detta vaccin eller om du har barn som erbjuds detta vaccin så tycker jag verkligen att ni ska kolla på Kalla Fakta ikväll på TV4 då detta vaccin diskuteras.

Linnéa berättar om vad som hände henne och efter att hon hade tagit andra sprutan så började hon tappa känsel i benen och inom loppet av 5 dagar så kunde hon inte röra sig, hon kunde inte ens andas själv och läkarna sa att hon förmodligen skulle dö. Linnéa var då 18 år.

Jag minns själv hysterin kring detta vaccin och när det blev gratis så var jag för gammal för att ta detta (om jag inte minns fel) och det glädjer mig idag!
Jag har aldrig tagit vaccin mot svininfluensan eller dylikt vilket jag är glad för.

Idag ingår gardasil i vaccinprogrammet och gör du inte ett aktivt val så kommer du att vaccineras i skolan.
Men frågan är om du blir upplyst om biverkningarna?

Om jag har förstått det hela rätt så är detta ett vaccin som kroppen egentligen inte ens behöver, utan kroppen kan läka detta virus själv (alltså inte cancerformen) . Jag kan ha fel, så kolla på Kalla Fakta ikväll och som i allt annat, granska det du stoppar in i din kropp och lita inte blint på vad som sägs.



lördag 20 april 2013

Home sweet home #Dalarna #Rättvik

Igår så åkte (körde) jag "hem" till Rättvik eller närmare bestämt till världens finaste by Söderås.
Hade turen att några vänner till mig skulle åka upp så jag fick ratta bilen och glad över det var jag då föredrar bil framför kommunala färdmedel.

Å när jag kom i Söderåsbacken så är det sådär magiskt fint.

Är lite förkyld så det passar bra att denna helg enbart kommer bestå av firande av min födelsedag idag och imorgon ska jag och några vänner fira varandras födelsedagar.
Annars hade jag blivit tokig om jag inte hade haft min racer med mig...

Men nu blir det vila och umgås med nära och kära, lovely!



torsdag 18 april 2013

Oh nooo

Suck har känningar av förkylningssymptom och det har jag ju verkligen inte tid med.

Vet vad det beror på och orsaken är inget annat än att jag backar på sömn och så blir det lätt med ett fullspäckat schema.

Men nu äter jag extra mycket vitaminer m.m och så vilar jag på lunchen ist för att träna och sover lite extra och det brukar ju fungera för mig.

Å igår var det en rolig kväll på jobbet, Ronny Svensson hade fixat pop
Quiz och det var en härlig stämning, riktigt lyckad kväll.

Å nu är jag på väg till jobbet, fuskar med tuben dagen till ära.

Ha en fantastisk dag allihopa för det ska jag ha!!

tisdag 16 april 2013

Magrutor och två veckor utan "socker"

Igår så fyllde jag år och jag har tidigare i bloggen berättat om presenten jag skulle ge till mig själv som var inget mindre än magrutor..

Då är ju den stora frågan hur det gick med min present? 

Å jag kan väl erkänna att det är en big fail på den. 
Anledningen är att jag inte har varit tillräckligt fokuserad och inte känt drivet och varit i harmoni på alla plan som oftast är ett måste för att lyckas med sina mål. 

Så här ser det ut nu, syns kanske inte så jätte bra på just denna bild 

Såhär såg det ut i Oktober 2012 och i Januari 2013


Men jag ger inte upp för det, nu har jag däremot ett helt år på mig att uppnå det 
och det känns mer realistisk än tidigare mål. 



Å jag behöver ju inte bekymra mig över detta ;-)

Däremot så har väl armarna vuxit lite grann kanske... alltid något ;-)


Men hur går det då med ett sockerfritt april? 

Alltså jag måste faktiskt få säga att jag är sjukt nöjd över mig själv att jag har lyckats hålla mig ifrån det jag har sagt att jag ska avstå (snacks, läsk, godis och bakelser). 

Jag lyckades även på min födelsedag att avstå tårta m.m och allt går bara man är förberedd och det har jag verkligen varit i detta löfte. (alla i min omgivning vet om att jag håller på med detta och då accepterar de det mycket mer och håller inte på att tjata)

Men det jobbigaste var nog i helgen när cykellaget jag är medlem i hade tävlingspremiär och de köpte typ världens största godispåse dagen innan tävling och även min favoritchoklad men jag lyckades även då att hålla mig, plus att det dracks cola. Även på jobbet har det varit en del godsaker men jag har en del med mig i löftet på jobbet så det har gått bra, så när de som inte är med äter godsaker äter jag oftast en banan/mandarin/äpple (å ja, jag vet att det är socker i frukt med, men herregud det är naturligt och frukt innehåller även andra bra saker och ingen kommer få mig att sluta äta frukt). 

Jag hoppas att det går lika bra för er andra som har antagit utmaningen som det gör för mig. 
Jag vet att en del har "fuskat" lite men så länge man är uppmärksam på varför man gör det osv så är det bara att kämpa vidare. Själv så börjar jag faktiskt inte tycka att det är så jobbigt längre och funderar på att hålla uppe i några månader till =)


Här kommer lite tips om hur man lättare når sina mål: 

Planera
Beskriv vad det är du vill åstadkomma 
Tidsbestämt, sätt ett start och ett slutdatum
Informera din omgivning så att de kan stötta dig och ha förståelse
Målet måste vara realistiskt och inte alltför högt uppsatt och även gärna ha delmål (om du har satt en längre tid mellan start och slut på målet)
Belöning, om du har svårt att motivera dig skriv in att t.ex efter 30 dagar så får jag unna mig ett nytt träningslinne eller dylikt så att drivkraften består. 


Kom ihåg, låt era drömmar bli era mål, så sluta dröm och jobba mot målet!
DU kan om du vill! 
Nu köööööör vi! Halva april har gått och nu är det bara 15 dagar till 

söndag 14 april 2013

Östgötaloppet 2013

Idag var det tävlingspremiär för CK08 Damelit och jag är så sjukt stolt över tjejerna.
Men man blir tydligen lika trött av att stå och heja på och fixa runt om som att cykla.

Så idag kommer det inte komma något längre inlägg om detta lopp utan ni får nöja er med någon bild.

Jag tror att alla tjejer har lärt sig en del och Sara var grym som tog en 7:de plats på sin tävlingspremiär.

Men som sagt det finns en del saker som borde ändras kring damelit som t.ex att starta med herr juniorerna och jag tror fler tjejer håller med mig, men mer om det kommer också i ett annat inlägg.








Fokuserade


Lite sköna militärer som var ute och vandrade, frågade dem om hur långt de skulle gå och svaret blev vet ej, sen gick de och gick och gick.. De måste ju ändå vara glada över att de fick se lite snygga cyklissor på sin frammarsch ;-)


Herrelit Start...
Dagens skräll, att en Ryska Posten kille kom trea.... eller?
(har ju visserligen hört att de cyklar typ 10 mil om dagen  och de lär ju vara hyfsat bra på igångdrag m.m kul)

Som tur va så har ju Öijer koll, så kolla kommentarerna. tack Öijer


lördag 13 april 2013

Taggade tjejer!!

Nu har tjejerna varit ute och rekat banan.

Nu blir det lite mat och tidig kväll för imorgon smäller det... TÄVLINGSPREMIÄR :-)

6 tjejer kommer till start, jag & Lena kommer hänga i en följebil eller stå ut med banan och skrika ;-)






Mot Östgötaloppet

Yes då sitter jag på bussen mot stan för att möta upp tjejerna och sedan bege oss ner mot Linköping och imorgon är det tävlingspremiär i Östgötaloppet för tjejerna.

Ska bli så himla kul att se dem tävla, vet att de är taggade till tusen och för några så är det första tävlingen...

Mer uppdateringar kommer i helgen :-)

fredag 12 april 2013

Det kom ett paket #cep

Fick häromdagen ett paket med lite godsaker..

Älskar ju kompressionskläder och man kan väl aldrig få för mycket av varan kläder?


Paketet innehöll ett par kompressionscykelbyxor och ett par strumpor från CEP 

onsdag 10 april 2013

Det är du mot dig själv, acceptera det!

När jag började träna lite mer i mitt liv på gym så gick jag alltid och då menar jag ALLTID på gruppträningsklasser.

Jag har gått på det mesta som erbjöds och gick helst på flera pass i rad, men samtidigt så sneglade jag alltid ut i gymmet på de som styrketränade.

Jag beundrades alltid över de "starka" killarna och tjejerna och jag hade alltid känslan om att jag skulle bli uttittad om jag började köra styrketräning, dels för att jag förmodligen inte skulle orka så mycket och dels för att jag inte riktigt visste hur man gjorde alla övningar.

Jag vet att jag inte är ensam om denna känsla men till skillnad från många så har jag gjort något åt det.

Det hela började med att på ett av mina tidigare jobb så fanns det ett gym och jag började att gymma där tillsammans med grabbarna, för då visste jag att de hjälpte mig och jag slapp behöva känna den där känsla om att jag var klen eftersom det var ytterst få tjejer som tränade där och att jämföra sig med killarna brydde jag mig inte om.
Men någon gång så hände det, att det kom in en tjej som var starkare än mig och vad tror ni att jag gjorde?

Jo jag öste på vikter och försökte "spela cool" och körde enbart de övningarna som jag visste med mig själv att jag var hyfsat stark i, detta är rent ut sagt idiotiskt.
Att lägga på mer vikt än vad man egentligen kanske orkar kan orsaka skador eftersom man oftast  tappar tekniken.

Men jag var iaf ett steg närmare gymmet och jag "vågade" träna där (på gymmet på jobbet) varje vardag och kände mig hyfsat bekväm så att när jag beslutade att sluta att enbart gå på alla gruppträningklasser på Sats och ta klivet ut i gymmet så kändes det inte lika läskigt, dock låg ju den här känslan om att jag kommer vara klenare än andra kvar.

Denna känsla om att man känner sig klen och jämför sig med andra tjejer/killar på gymmet tror jag att de flesta känner igen sig i, jag har upplevt det och jag vet att jag flera ggr har hux flux ändrat dagens tänkta träning till mina favorit övningar enbart för att jag kände att det var jobbigt att jag tog så lite på vissa övningar.
Detta gör ju också att jag aldrig kommer att bli stark i de övningar som jag väljer att hoppa över.

Nu skulle jag inte göra detta då jag känner mig säker i mig själv och dels så måste man ändra mindset till att inse att vem är det jag tränar för?
Tränar jag för de andra på gymmet eller för mig själv?
Att jämföra sig är helt idiotiskt (man kan absolut ha det som en sporre, om det ger positiv energi) och slöseri med din tid på gymmet.

Gå dit med tanken om att förbättra dig själv och att nå just dina mål.
Strunta i vad de andra tar i vikt osv, jämför med dig själv istället och se om du gör några framsteg osv.
Det ger energi om något!!
You against you

Min utveckling, min tid på gymmet, min tid att förändra/stärka det jag behöver!


Plus att ingen som tränar på gymmet har en aning om vad du har tränat/gjort tidigare under dagen/veckan/månaden, om du är skadad eller kör en lätt/medel/tung vecka, om du kör prehab eller rehab.
Som sagt ingen vet vad just du har gjort den senaste tiden, vilket gör att jämföra sig med någon annan är helt värdelöst eftersom ni inte tränar efter samma utgångspunkt.

Fokusera på dig själv och din träning ENBART!!

och känner du dig obekväm med att styrketräna  så ta hjälp av en PT eller instruktör, oftast så ingår det i  ditt medlemskap så att du vet hur du ska utföra övningar m.m

Ju mer trygg du känner dig i det du ska göra desto bättre kommer du att prestera och du kommer att våga utmana dig själv.

Mitt enkla råd är alltså TRÄNA FÖR DIG SJÄLV OCH INGEN ANNAN.

Kör hårt nu allihopa!! och våga styrketräna!

tisdag 9 april 2013

Förra veckans träning och bravader +bilder


Yes box dags för summeringsstund igen =)

Förra veckans träning såg ut som följande

Måndag:

Distanspass med CK08 Damelit 85km, 238 min

Rull på kvällen 6 km 23 min

Tisdag: 

Cykling till och från jobbet, 55 min, 14,3km

Styrketräning 50 min

Onsdag:

Cykling till och från jobbet 68 min, 20km

Pingis 90 min

Styrka triceps 30 min

Torsdag:

Cykling till och från jobbet 62 min 20 km

Fredag:

Aktiv vila 30 min mage

Lördag:

RACERPREMIÄR 73 min, 32,7 km

Promenad: 70 min

Söndag:

Rull rull på skräpcykeln 50 min, 18 km


SUMMA:

Totalt: 839 min / 13 tim 59 min fördelat på 16 pass
Totalt sträcka ca 19,5 mil


Så vad har mer hänt i veckan som gick?

Var ju bland annat racerpremiär, lunch med CK08 Damelit, tog första vinglaset på en uteservering, startade upp ett sockerfritt april (å ja jag tillåter mig att dricka vin, champagne m.m) där jag utesluter läsk, godis, snacks och bakelser.  Var ut en sväng med Jessica, tagit lite coola bilder och jag har säkert glömt något...
Så här kommer lite bilder ist =)





Don´t let nature stop you - Become one with  nature





Fin fika med CK08 Damelit


Grymt väder!

Splash 

Fick detta av Oscar Jöback, han lyckades pricka in den dagen jag missade min frukost, tack för det =)


Fick ett schysst linne av en kollega


Pendlar outfit


Rundpingis på jobbet


Bästa tjejerna, tack Oskar E för maten!


Nya tävlingströjan! 


Contrasts in life is necessary for good health

SMILE