fredag 11 januari 2013

Present till mig själv, magrutor.

Om 4 månader fyller jag år och har tänkt att jag ska ge mig själv magrutor i present, så nu jävlar kommer magen få pisk.
Körde 35 min mage i onsdags och träningsvärken känna fortfarande men börjar dock avta, men det är en grym känsla.
Så nu är det slut på allt onyttigt, tur att det bara jul och nyår en gång om året ;-)

Här kommer en bild på magen före och efter två månaders träning och sedan försvann den under jul och ser då ut såhär just nu.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Men..hur självfixerad får man vara..bara bilder på dig själv hela tiden. Snacka om ego..

Anonym sa...

Men..hur självfixerad får man vara..bara bilder på dig själv hela tiden. Snacka om ego..

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Ha ha och ändå väljer du att ödsla din tid på att läsa??

Anonym sa...

Jan därför att det är kul med cykling men jag reagerar alltid på att du är så extremt självfixerad..då blir man besviken på bloggen som kunde innehålla mer intessanta saker än en självupptagen brud...

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Fast nu är ju detta inte en ren cykelblogg som man borde veta vid det här laget om man följer mig och det står även på infon.

Så om du tycker jag är självfixerad för att jag visar upp ett av mina kommande mål och vägen dit så är det upp till dig. Är ju faktiskt precis samma sak som om jag skulle ha slagit rekord uppför en backe (som jag också lagt ut bilder på) eller tagit PB i mark/bänk/knäböj osv.

Att det är bilder på mig anser inte jag är att vara självfixerad, vad ska jag annars ta bilder på till min blogg?
Alla bloggar jag följer lägger upp massa bilder på sig själva, sina kroppar osv.

Men det känns som om jag har tagit denna diskussion med dig tidigare och jag vet att du kommer att fortsätta att irritera dig varje gång jag postar bilder på mig själv.

Så du får nog leva med det och jag får nog leva med att du tycker att jag är självfixerad.

Angelica sa...

Det där kommer du klara galant! Kan du inte lägga upp vad du tränar för magövningar? :) Kram Angelica

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack Angelica!!
Det ska jag absolut göra.
Kommer upp imorgon =)

Anonym sa...

Jag står fast vid vad jag tycker och tycker och anar en smula dåligt självförtroende eftersom du måste framhäva dig själv hela tiden. Under sammanfattningen 2012 bara bilder på dig, inte en enda på din pojkvän tex..lite taskigt tycker jag

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Du får tro vad du vill, men dåligt självförtroende har jag ej.
Btw så har jag gjort ett inlägg med bilder ifrån 2012 och där kan du ju kolla lite extra... ;-)
När jag summerade träningstiden så tog jag bara ut de bästa bilderna på mig ifrån året som gått, vilket jag förmodligen även skrev....

Yvonne The Summit MTB sa...

Hej Karin! Tycker det låter som en kanonbra present till sig själv! Ska nog anta den utmaningen jag också, fast jag har 10 mån på mig ;)

Verkar som du har en avundsjuk läsare vad jag kan se i kommentarsfältet... Lyssnat inte på sånt! Jag tycker du är cool :) Så klart man har bilder på sig själv i sin egen blogg!!

Ha de gott och lycka till med rutorna
//Yvonne

Anonym sa...

Det är märkligt att man uppfattas som avundsjuk för att man skriver vad man tycker. Jag står för min åsikt och är inte det minsta avundsjuk. Om man hela tiden lägger ut bilder på sin mage..sina växande armar, bilder på sig själv tagen av fotograf så tycker jag iaf att man är själv och utseendefixerad. Det finns så mkt man kan skriva om i en egen blogg utan att hela tiden visa upp sig. En kille skulle nog inte göra det iaf om han inte vore utseendefixerad..

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ The Summit Mtb: Härligt Yvonne! Då kan vi sporra varandra, om jag inte lyckas till april så kanske jag kan få haka på till din födelsedag ;-)
Tack för de värmande orden <3

@Anonym, hela tiden lägger ut bilder på sin mage och växande armar? Öh, tror nog att de flesta bilderna i denna blogg ändå har något med cykel att göra, men du har hakat upp dig på att jag visar mina mål och mina framsteg, mitt mål var att få starkare armar och jag visar en bild på att det går åt rätt håll. Jag vill ge mig själv magrutor och visar bilder på före/efter och dagsformen, allt för att kunna visa mina resultat mot mina mål och hur jag gjort för att komma dit och förhoppningsvis så kan det även inspirera andra till att nå sina mål.
Att jag tog bilder i studio hade att göra med att jag köpte en deal på groupon och gjorde bilder tillsammans med min bror och även själv, de skulle vara i present till min mor när hon fyllde år. Sedan skulle jag använda bilderna till blogg, marknadsföring, diverse sidor m.m Vilket är HELT NORMALT om man är i denna bransch.
Du verkar inte vara insatt i bloggvärlden tillräckligt mycket. Nästan alla bloggar jag följer har tagit hjälp med att fotografera sin header och bilder till bloggen. Även de jag följer lägger upp bilder på sig själva osv. Men det känns som oavsett vad jag skriver så spelar det ingen roll för du kommer störa dig iaf och jag orkar inte ödsla mer energi på dig då jag gärna använder min energi till saker som ger mig energi.
Yvonne och Angelica är bra exempel på sånt som ger energi och det är sådana läsare jag helst vill ha...

Anonym sa...

Ändå lägger du sån enerig på att svara och försvara dig men långa mejl..: )

Jenny sa...

Alltså vad fan är det jag läser? Här söker jag efter bilder för motivation till min egen träning, ser en bild med resultat och hittar hit. Sen läser jag att en anonym jävel kommer med negativ inställning för att en tjej visar upp sina resultat. Jag lovar att anonym sitter och kommenterar andra bloggar också.. Kanske anonym ska sysselsätta sig själv med träning istället för att sitta vid datorn.

Fortsätt med dina bilder tjejen, en blogg blir roligare då!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Jenny, tusen tack tjejen!! Hoppas du har funnit massor av motivation till din träning.
Vill även tipsa dig om min sida jag har på facebook som är till för att inspirera.

www.facebook.com/getfitordie2013

Masen78 sa...

Grymt tjejen, riktigt bra inspiration, håll ångan uppe... Anonym är nog bara en av alla människor som bryr sig mer om andra än sig själv. Fortsätt med det du tror på, det inspirerar!!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@Masen78, Tusen tack för dina värmande ord!! =)