torsdag 26 augusti 2010

Packar inför Vasatrampet =)

När det kommer till packning kan jag ju erkänna att jag är nog sämst på det, jag brukar skylla på att jag är tjej, men det fungerar ju inte alltid... tyvärr...


Imorgon åker jag tillsammans med några VCK:are upp till Mora, vi ska ju köra Vasatrampet på lördag som jag nämnt tidigare i veckan.


Har nog aldrig känt mig så klen i kroppen som jag gör nu.


Kollade min träningsstatistik de senaste 4 veckorna och usch vad dålig jag varit på att cykla, visserligen har jag haft semester och då sprang jag backintervaller och körde en del funktionell träning, sen har jag varit sjuk, men om man hur som haver enbart kollar på cyklingen de senaste 4 veckorna så har jag ENDAST CYKLAT 490KM, jag som innan semestern försökte få ihop 300km i veckan...


Så med andra ord så känns det inte som om Vasatrampet kommer gå speciellt bra, så jag får se det som ett träningspass istället..


Hur ska detta få plats


i denna???


Bara att inse att det inte gick, detta blev över


Färdig... Hoppas att de andra inte har lika mycket packning bara, för då finns ju risken att vi kanske inte får plats :P 7 kommentarer:

Matilda sa...

haha! känner igen det där, jag får aaaalltid för mycket. men va kul att du är frisk nog att köra, och du, du är grym så det kommer gå grymt! lycka till

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Ska vara borta en natt och packar som om jag skulle vara borta en vecka...
Nja, så frisk känner jag ju mig inte, ingen kraft i benen alls, men eftersom jag tycker att det är så roligt och är envis så kommer jag nog iaf ta mig runt, men dock på en dålig tid.. Men men..

osterman sa...

Bars och gels lägger du i flaskorna. Slang, pump m.m. i skorna och glasögon, handskar, pulsband och annat i hjälmen. Allt för att spara plats!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Som sagt, killar kan ju det där med att packa, jag fortsätter att skylla på att jag är tjej ;-)

Martin S. sa...

@Osterman, tack för de packningstipsen! Lägga annat i flaskorna än pulver var nytt för mig.

@Blackie och övriga VCK:are - lycka till i helgen!

Anonym sa...

Ähh,Karin det är bara att cykla :-) Grejjar du ju lätt!!! Något som kanske kan få dig på gott humör är att du kommer att få tampas med mig på VR till sommaren :-) JAPP, jag är också anmäld till SUB9 gruppen. :-)

Lycka till på lördag!!!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Martin, Tack! Hoppas du får det bra på Mallis =)

Gunilla, FAN VAD ROLIGT!!!! Skönt att slippa vara ensam tjej, vi ska rocka i sub9 gruppen =)