onsdag 1 september 2010

Ändrade planer, vill bli frisk NU

Eftersom jag fortfarande är sjuk så tillbringar jag min tid om dagarna  i sängen och ibland så orkar jag släpa mig ut till soffan... för att sedan släpa mig tillbaka.. 


Detta var ju inte min tanke att jag skulle roa mig med idag.. 


För idag så var det SMACK tävling ute i Rosersbergs, där det var linje 6 varv 20 km som skulle avgöras och tanken var att jag skulle hänga på några VCK:are och följa med och fotografera. Men är man sjuk så var man vackert ligga hemma och rulla tummarna.. 


VCK hade en del med i dagens start och det blev en 2:a & 3:e plats, Torbjörn De Jager (som för övrigt knep KM tröjan i år) gick in som tvåa med en tid på 29:07 och snitt på 41,21 km/h och 3:an Daniel Lundvall kom in på samma tid.


Totalt var det 7 VCK:are av 27 deltagare. 


Men jag blickar framåt istället och ser fram i mot nästa säsong där jag ska försöka köra så många SMACK lopp som möjligt!


Vet att min kamera polare Micke, startade i dagens lopp och han hade med sig en kamerakille så vill man se lite sköna bilder på cyklister ifrån SMACK så gå in på Mickes sida ---> Have a nice ride
Tjing!

2 kommentarer:

Matilda sa...

Jag kommer aldrig någonsin våga tävla mot dig superwoman... :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Skämtar du eller? Jag har ju inte kört ett enda intervallpass i hela mitt liv och precis börjat cykla.. Du har ju cyklat i 3år och har dunder ben!!!