torsdag 2 september 2010

Besök, punktering & Subway

Som vanligt denna vecka så tillbringar jag min tid till att kurera mig i sängen eller soffan.. 
Börjar bli sjukt less på detta och vill verkligen bli frisk!


Men idag så hände det något mer än att släpa sig till och från soffan ifrån sängen för att kolla på film, som idag blev Valentines Day och Blind Side. 
Min vän Martin ringde och undrade om jag hade någon pump (han har precis köpt en racer, han har kört mtb innan) och självklart så har jag ju det, han hade nämligen fått punktering dagen innan. 


Så Martin kommer över snackar lite cykel och fixar sitt däck, det gick ju super bra tills efter typ 10min då han får punktering, kan man få det utan att cykla??? Svaret är iaf ja... Jag som till och med sa till Martin att göra rent ordentligt innan han sätter i den nya slangen... Men men.. 
Proffsigt att trixa och fixa i skjorta ;-)
Bra där Martin

Som tröst så åkte vi och handlade Subway istället, jag hade varit sugen på det HELA dagen men hade ingen ork i kroppen för att orka gå och handla det, så toppen att Martin kom förbi med bilen så jag slapp gå, sen mindre lyckat med hans däck, men jag håller tummarna för dig Martin att det går bättre på nästa försök =)


Mums =)5 kommentarer:

Matilda sa...

hoppas denna dag med glädjekick gör dig frisk snabbt!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Ja det hoppas jag med! Annars så kanske jag behöver fler trevliga besökare.. som snackar lite cykel med mig, för då går humöret upp =)

Anonym sa...

Mmm, subway är inte helt fel.. /jimbo

Cykelbloggar sa...

Halloj Karin,
Försökte skicka en kommentar tidigare, dock ville blogspot något annat. Men men... nu återkommer jag i ärendet om din Polar Cs200cad (tror den hette så) jag har en Polar CS600x brukar säga att den var en grymt dyr hastighetsmätare och sträckläsare då Polar efter samtal råkade nämna att deras programvara inte fungerar med Windows Vista, deras ohyggligt dumma kommentar till detta var att Vista har ju aldrig fungerat så bra, därav stannade vi kvar vid Win XP, visst kan jag hålla med om att XP var 1000 ggr bättre än Vista, men hallå vi kan itne stanna kvar i stenålderna vara för det? Eller kan vi? Men troligtvis så är ju ditt jobb lite moderna och har Vista alt Win 7 installerat på era datorer och då får du bita i samma sura äpple som en annan har gjort, trist bara att Polar "glömmer" informera om detta när man köper en produkt för över 4000:- Nästa gång blir det en Värsting Garmin istället... men kanske Garmin vill sponsra en så Be my guest... Hallå om ni läser detta skicka en till Fritz Olsson.... Tierp :-)

Ha en trevlig helg Karin,

Mvh
Fritz

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Jimbo, nej subway är ALDRIG fel =)

@ Fritz, jadu, Polar gör mig tokig, för och främst så använder jag mac så det är kört på en gång, men jag tänkte lägga till windows operativ system eftersom min trainer inte heller fungerar till mac..
Men då ska jag lägga in xp så att det inte krånglar..
Blir så jävla less på sån här skit.. Som sagt, nästa köp blir en GARMIN =)