tisdag 21 september 2010

Hjälp min vän att bli årets Supporter


Jag vet (tror iaf) att alla blir lite extra glada av att få lite support efter vägarna när man cyklar och jag tror att oavsett vilken sport man än håller på med så känns det skönt när någon står vid sidan och hejjar på.

Jag har en vän som är grym på detta.
Jennie heter hon och hon brinner verkligen för sitt lag och är enligt mig en av de bästa supportrarna i Sverige.

Så jag skulle bli jätte glad om ni kunde hjälpa mig att rösta på Jennie så hon blir årets supporter.

Vad gör då Jennie?

Det Jennie gör är att stötta sitt lag i ur och skur, och tyvärr så är det inte cykling detta handlar om utan fotboll/hockey, eller ja, allt som har med AIK att göra för Jennie älskar nämligen AIK.
Jag kan på en gång säga att jag inte är AIK:are utan håller på DIF, men i detta fall så spelar det ingen roll, eftersom jag struntar i vad Jennie håller på, det jag är stolt över är hur hon stöttar sitt lag.
Hon går på alla matcher med AIK och planerar till och med sitt jobb efter AIK´s matcher. Hon går även på alla träningar hon kan och hon älskar verkligen sitt lag.
Att se denna glöd i någon gör mig så glad och jag tycker helt klart att Jennie är den bästa supporten!

Så hjälp mig att stötta min vän och supporterkulturen i Sverige, för supportrar behöver vi alla och jag hoppas att det kommer ske en supporter utveckling även inom cykling =)

Gå in här och rösta på Jennie: http://www.supporterlaget.se/ 

Den bästa supportern!


One more

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kära AIK supporter:
skaffa ett liv!

Lasse sa...

Som tack för en jäkligt bra blogg så fick din kompis min röst...

Jennie sa...

AIK ÄR MITT LIV! <3 Tack fina Karin för världens finaste inlägg, jag blev otroligt rörd och glad när jag läst detta :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Anonym, intressant att se detta fenomen igen. För inte så länge sedan så gjorde jag ett inlägg ang att folk inte tycker att man har något liv för att man tränar och inte springer på krogen ect.
Och nu kommer du och anser att man inte har något liv för att man brinner för en sak, som för den personen är viktigt i sitt liv, precis lika viktigt som träning är för mig. Det gäller att kunna förstå sina medmänniskor. Jag accepterar att du kanske inte gillar människor som viger sitt liv åt något, men jag accepterar inte att man anser att man inte har något liv bara för det...

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Lasse... Tack så jätte mycket, det värmer!

@ Jennie, kärlek till dig som gör det DU gillar oavsett vad människor säger! Stå på dig och bli årets supporter för det är du värd. =)