torsdag 23 september 2010

Skräpcykeln i "skogen" = Plattfall

Eftersom det blir mörkt så fort ute så tänkte jag att jag skulle  ta och testa å köra på lite grusvägar/stigar och själv klart så hade jag ju med mig min vapendragare Daniel vid min sida i mörkret. 


Eftersom jag skulle ut och hojja i "skogen" på min skärpcykeln så kände jag inte för att dra på mig VCK kläderna utan det blev lite mer anonymt och ej så speciellt stilfullt, kollade mig i spegeln innan jag traskade ut för att möta upp Daniel och jag kunde verkligen inte sluta garva, för jag såg inte klok ut.. 


Hoppade upp på hojjen, och shit vad konstigt det kändes att inte cykla på en racer... 


Cyklade i mot  Ursvik och sedan i mot Kista, och någonstans där så kommer det en träbro som är ojämn och blöt, och där kommer jag i full fart och eftersom jag verkligen inte har någon teknik så kan ni ju tänka er hur det gick, måste sett väldigt kul ut bakifrån iaf.. 
Men jag höll mig kvar på cykeln och fick en ny skratt attack.. Himla kul det här med att cykla.. 


Fortsätter färden på järvaleden, himla mysiga vägar är det.  
När vi kommer ut någonstans i Kista så cyklar vi förbi en väg och Daniel säger att om man cyklar in där så kommer man in på en mycket mera teknisk stig, och Daniel undrar om vi ska svänga in, jag funderar lite och tänker... Hmm jag teknisk.. NEJ det är jag ju verkligen inte, men låter det kul? JAaaa.. så vi kör in på stigen och jag får nya skratt attacker eftersom jag slår i stenar  och ser knappt vart jag kör, börjar bli mörkt och efter en bit så inser vi att det kanske inte var alltför bra väg (för mig iaf) så vi vänder och strax därpå så vurpar jag, och jag tycker ju återigen att detta är jätte kul, så jag ligger ju bara och garvar och tycker att det här med å cykla i skogen är ju rätt kul, även fast man suger på det. 
Yes jag står för min vurpa och bjuder t.o.m på en bild på det :PVäl ute på trygga vägar igen så trampar vi vidare på järvaleden och det blir bara mörkare och mörkare.


Jag och Daniel hade diskuterat lite innan ang det där med lampor, jag har nämligen inga och Daniel tyckte nog att jag borde skaffa det men jag ansåg väl att äh, det är väl bara att köra på känslan.. 
Men så här i efterhand så kan jag ju lova att jag är glad över att Daniel hade lampa, för jävlar vad mörkt det blev, såg typ ingenting, kan ju lova att jag aldrig skulle cykla på de där vägarna ensam en kväll i mörkret. 


Det var kul att cykla runt på Järva som lite alternativ träning till lvg, men jag kommer aldrig köpa en MTB, för det där med teknik är verkligen inte min grej.

Daniel cyklar med stil

Jag ville verkligen inte vara med i min fula outfit
Men äh, jag bjuder väl på denna bild med, så även ni får er ett gott skratt =)
Bilderna ovan är såklart snodda ifrån Daniel...

Vad är det du gömmer med handen Daniel?

6 kommentarer:

osterman sa...

Ha ha... du kan ju inte skriva att jag cyklar med stil. Vet X antal personer som lär håna mig för det... =)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Haha, men om man jämförde i mot mig så gjorde du det...
Men jag kanske syftade på kläderna... Inte resten ;-)

Martin sa...

Så där ska de se ut när man cyklar.. :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Martin.. Ja eller hur.. hahaha...

Jessie sa...

Gula "skor" är snabba. Du vet det va ? Det minns jag från skoltiden :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Haha, isf får jag nog börja med det på lvg :P