lördag 2 oktober 2010

Festen uteblev = Magknip

Igår åkte jag ju som sagt "hem" till Rättvik (i Dalarna).
Anledningen till att jag åkte hem var för att jag skulle gå ut med mina underbara vänner, och vi hade äntligen lyckats fått ihop nästan hela skaran, vi blev iaf 10tjejer.


Jag hade sett fram emot denna kväll väldigt länge och jag hade även planerat in att denna dag ska jag få äta och dricka vad jag vill.

Sagt och gjort, men det var tydligen ingen bra idé, för det slutade med att jag fick lov att åka hem vid midnatt då jag hade fruktansvärda kramper  magen.
Det här


tillsammans med det här och alkohol, var ingen bra kombination för mina tarmar, kändes som de vred sig ur led, riktigt obehagligt. 

Så nu har jag lärt mig en läxa, magen mår tydligen absolut inge bra av att få för mycket skit på en gång.
Så jag får nog lägga ner det där med att unna mig vad jag vill en hel dag...

Idag så tog jag mig en promenad ner till Rättvik och marknaden (är en av Sveriges största marknader i R-vik denna helg), har inte varit på marknaden på 5år, men kan ju säga som så att det var samma skräp som vanligt. ;-)


På vägen ner till samhället så var det enda jag kunde tänka på cykling, jag insåg hur många bra backar det finns och gick och funderar ut några riktigt bra vägar som jag lätt ska cykla i vår, kom på en slinga på 5-7km som jag ska lägga som varvbanan och köra i vår..

Måste det bli höst nu? Jag vill ha VÅR och kunna testa alla backar, Söderåsbacken och Vidablicksbacken kommer verkligen få många besök av mig nästa år!!

Men det bästa med att komma hem är nog ändå att få känna lugnet, jag blir så himla lugn och känner mig riktigt trygg när jag kommer hem. Miljön är helt fantastisk och att få blicka ut över Siljan ger mig lugn och ro i själen..

 Rättvik kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, jag vet att jag kommer att ha ett hus eller en stuga här i framtiden, sen om det blir permanentboende eller ej, tänker jag låta vara osagt, men en stuga kommer jag vilja ha.

Blev även sugen på att bli några år yngre igen så att man kunde få gå om gymnasiet nu när man vet vad man vill göra...
Slog nämligen upp den lokala tidningen imorse och möttes av detta...

Sen så hoppas jag ju att alla cyklister kör cyklistdansen de få gånger ni går ut..
Vi måste visa för alla att det är cykling som gäller jämt oavsett vart vi befinner oss...

Här visar jag brudarna hur cykeldansen går till... Hrm, tror jag garvar en del eller så försöker jag fånga  dricka om någon mot förmodan skulle spilla ;-)

4 kommentarer:

Martin S. sa...

Om du inte är ute och cyklar denna helg så har du verkligen missat nåt.. höstcykling är episkt vacker. I Roslagen. Landsväg. Säsongen fortsätter!

Matilda sa...

Du måste vara rädd om dig!!!! <3


Och du, cykla kan man göra året om ;) haha! Som Martin säger, höstcykling är episkt vacker!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@Martin, blev en sväng idag faktiskt, varit i Dalarna, så jag trodde först inte att jag skulle hinna.

@ Matilda, jag ska försöka med det ;-)
Ja jag märkte idag att det var vackert, men det blåste dock sjukt mycket...

Salli sa...

Hahahahhahaha du ar sa rolig!!! stackars maggin