lördag 12 februari 2011

Uppladdning

Igår när jag gick igenom skåpen så kom jag fram till att förutom mina typ 20kg proteinpulver (som jag visat tidigare) så har jag en uppsjö av kosttillskott.
Jag är tydligen inte sådär jätte bra på att inta detta regelbundet eftersom jag upptäckte att jag hade hur mycket som helst...

Så nu när jag snart har lyckats varit utan godis/kakor/snacks/läsk i 5 veckor så ska jag börja inför en till rutin vilket är att jag strikt ska ta dessa kosttillskott varje morgon och kväll. Jag brukar ju kunna vara duktig i någon vecka och sedan så börjar jag missa någon gång och det resulterar i att jag slutligen missar allt..

Hittade även denna oöppnade påse i skåpet och insåg att nu är det dax att för första gången testa kreatin.

Så med start igår så kommer här mitt nya mål, inta kreatin och kosttillskott (så som vitaminer, mineraler och antioxidanter) varje dag tills skiten tar slut =)

Någon som har testat något specifikt kosttillskott och känt att det har gjort susen? 

6 kommentarer:

Lasse sa...

Undvik bara dom som innehåller dopingklassade preparat,men ja känner igen de där med att missa med att inta tillskott ...

Lisa sa...

http://www.rf.se/Vi-arbetar-med/Antidoping2/Kosttillskott/

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Lasse ja, det skulle jag ju inte vilja ta.

@Lisa, Tack.. jag tar bara vanliga hederliga saker (mivitotalt, omega3 osv) så jag hoppas verkligen inte att något står med på den sk röda listan. (osäker på Celsius, men de är snart slut, men tror inte att alla gym skulle sälja den om det vore så)
Sen om vissa kosttillskott hjälper eller ej låter jag nog vara osagt, tror att den mentala inställningen till det avgör hurvida man blir påverkad eller ej.
Jag vet att vissa saker måste jag ta eftersom jag inte får i mig det via kosten och har ett ganska så taskigt immunförsvar.


Tycker dock att deras kostpolicy (http://www.rf.se/ImageVault/Images/id_1395/ImageVaultHandler.aspx)var grymt bra och kan verkligen rekommenderas att följas... =)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Såg även att de avrådde ifrån kreatin...

Lisa sa...

du avgör såklart själv, tänkte bara att du kanske ville läsa det om du inte sett det innan :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack för omtanken =)