lördag 26 mars 2011

Spinn of Hope & Earth Hour

I skrivande stund så vet jag att runt om i landet så finns det massa härliga cyklister och medmänniskor som sitter på en spinningcykel och trampar för Spinn of Hope.

Detta är ett evenemang som pågår idag under 12 timmar, där man är ett lag som ska hålla en cykel igång under dessa timmar. Kostnaden för detta är 1500kr och det går oavkortat till Barncancerfonden.

Min klubb Vallentuna CK är själv klart med och deltar i detta och jag hoppas att så många andra som möjligt också gör det. Såg nu på Spinn of Hope hemsida att de har passerat 1 mkr, bra kämpat!

Så en stor eloge till alla er som sitter och trampar, ni gör detta för underbart godsak och hade jag inte varit skadad så hade jag självklart också suttit på en spinningcykel idag.

Ikväll så inträffar det ytterligare en bra sak för medmänskligheten, nämligen Earth Hour.

Earth Hour startades av WWF 2007 i Sydney, då deltog 2000 företag och över 2 miljoner Sydney bor, detta har sedan spridit sig världen över - UNDERBART!!

2010 så var det 128 länder som deltog i denna manifestation.

I Sverige såg det ut som följande
Bild från WWF

Ikväll så ska även några av mina vänner delta i detta.
Lovar att jag är frustrerad över att jag inte kan medverka i detta, jävla ben. Nästa år ska jag allt sitta på en cykel både för Earth Hour och Spinn of Hope.
Bild från SvenskaCykelförbundet

Så denna dag är en riktigt bra dag för medmänskligheten och solen skiner som aldrig förr... Me like!!

Btw, om du inte har skrivit under att du kommer att delta i Earth Hour så gå in på följande länk och skriv under!!! 


Gör din insats släck ljuset ikväll mellan 20:30-21:30 

~~Ha en underbar dag ~~

3 kommentarer:

Lasse sa...

Hade utan tvekan varit med på spinn of hope men i år krockade de med träningslägret man är på i Riccione i Italien o kränker ens ben i backarna (jobbigt värre är de kan ja lova) o kul att solen är frame o skinner hos er oxå...kan avslöja att de pratas att de ska regna här nere imorgon o på måndag :-(

Lena Baggens sa...

Om man har möjlighet kan man även springa på Intersports nya butik på drottninggatan. För varje kilometer skänker Intersport 100 kr till BRIS. :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@Lasse, nice med Italien!!

@Lena, guud vad bra! Hoppas det var många som sprang! Köpt någon cykel än? Eller hade du en sens tidigare?