onsdag 4 maj 2011

Jag har blivit med SPECIALIZED S-WORKS & GARMIN =)

De två senaste dagarna har varit toppen bra ur ett cykelperspektiv.

Eller hrm, den dagen började inte så bra i måndags, tog en cykeltur upp till Väsby för att hälsa på min personliga mekaniker... Daniel.. (undra om han är lika nöjd med att få fixa med min cykel som jag är när han gör det??)
Hur som haver på vägen dit var det en grym motvind och jag var grymt arg över detta och ville slänga cykeln åt fanders när jag kom fram för jag kände mig så usel. (gick bättre att cykla hem)

Väl hemma hos Daniel så bytte han pedaler och grejade lite, vi insåg också att jag klickar ur pedalerna helt fel, men men det har ju fungerat hittills så det får nog göra det i fortsättningen också..

Sen idag så kom äntligen mina skor, så himla nice. Jag kan faktiskt påstå enligt mig själv att jag just för tillfället har världens SNYGGASTE cykelskor!Plus att jag även har köpt en GARMIN... Nu, nu börjar det lika något... :P


Som min vän Martin sa: Är man skadad så får man dubbel pryl budget =)


Å ikväll tänkte jag åka och bli förnedrad i SMACK, men äh, måste plåga benen lite inför Mallis 2 kommentarer:

Elin sa...

Härligt med nya skor! Hoppas att tempoloppet går bra ikväll!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack Elin!
Dock så kommer det ju hadtighets mässigt inte gå spec bra, men bra sätt att få igång benen. I augusti ligger mitt mål för i år och som tur va så är det ju en bit kvar tills vi är där :-)