onsdag 29 juni 2011

Tjejsatsning VR 2012

Jag har ju levt utan en dator i ett par dagar och missat vad som hänt lite här och var...

Men såg nu att Mattias Reck har skrivit om tjejsatsningen jag ska vara med i på VR nästa år, istället för att jag rabblar samma sak så gå in på http://balanserabloggen.blogspot.com/2011/06/subxx-tjejer-runt-vattern-2012.html och läs om VR´s första tjejsatsning - en satsning som jag vet att det kommer pratas en hel del om.

Men några saker måste jag även tillägga redan nu, och det är att vi kommer att göra en insamling till Active Life Foundation. Tanken är  att sälja varje meter som vi cyklar för en krona styck till företag och privatpersoner. - Vill du vara med och sponsra så hör gärna av dig =)

Vi vill även med denna satsning få upp ögonen för cyklandetjejer och försöka få fler tjejer att börja cykla och våga ställa upp i motionslopp m.m

Jag vet själv hur jag kände det när jag började cykla, men jag tog steget och gick med i en cykelklubb och det var det bästa jag har kunnat gjort.
Att cykla tillsammans, utvecklas, lära sig av varandra, skratta och ha roligt samtidigt som man kämpar, svettas är en otroligt rolig upplevelse och känsla som jag önskar att alla fick ta del av.

Jag är grymt taggad inför denna satsning och ni kommer att få vara med mig hela vägen ändå in i mål om hur jag kommer lägga upp min träning och hålla motivationen uppe.
Det här kommer bli en grymt kul och jag vet att det kommer krävas en hel del för mig för att lyckas så som jag vill... Men som mitt motto lyder

Med envishet kommer DU långt - JAG SKA KOMMA LÄNGRE!

3 kommentarer:

osterman sa...

Du kanske skulle lägga med en länk till er webbsida för den här satsningen? =)

osterman sa...

Och lycka till! Med lite träning kommer det gå riktigt fint det där =)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Bra att du har koll på mig Osterman, var alldeles för stressad när jag skrev, uppdateringen sker under dagen/kvällen...