onsdag 20 juli 2011

Glädje-punktering-glädje

Arbetsdagen slutade bra med touren och grymt kul för Norge att det går så bra för dem, och hatten av för Hagen och Team Sky, btw så kör de runt på min drömcykel...
Den dagen jag är ägare till en Dogma kommer jag vara lyckligast i världen (matrialsport, nä vaddå nu förstår jag ingenting)...

Hur som haver, jag var full av energi efter att ha sett slutet av touren och skulle bege mig hemåt för att sedan ta mig en tur på racern.

Kommer ut till min skräpcykel som står ute på gatan och börjar trampa iväg när jag upptäcker att jag har punktering... suck..


Å där försvann all glädje i ett nafs.
Så det var bara till att börja byta slang, gissa om jag blev en turistattraktion när jag står i korsningen regeringsgatan/hamngatan (för er som ej bor i Sthlm så är det en gata mitt i stan med typ 90% turister en dag som denna)... Fixar klart iaf och på vägen hem så kommer glädjen tillbaka, så jag byter om och hoppar upp på racern och tar mig en lugn tur ut till Drottningholm och något var runt på Lovön för att sedan rulla hemåt igen.

Tog det extremt lugnt och det kändes hyfsat bra i kroppen, så nu är jag snart tillbaka igen!! =)

3 kommentarer:

Martin S. sa...

Haha, skön syn! Många som tycker stans snyggaste tjej fixar en punka, då blir det till att glo minsann! :P Turistattraktionen #1 ;)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Ha ha =)

osterman sa...

Kloka ord av Martin =)