lördag 1 december 2012

Julfest med bästa CK08

Tiden springer ju tydligen iväg, men hur som haver i torsdags så var det julfest med CK08.

Festen hölls givetvis på Bianchi Café & Cycles. 

Så himla kul att träffa alla, nämner inga namn så har jag ingen glömd. Men kan väl säga som så att snacka med alla "nya" lagkamrater är så himla inspirerande och kul. 

2013 kommer bli ett grymt år, det känner jag på mig. 

Kvällens började också med att Fredrik Kessiakoffs tröja gavs till sin nya ägare och ingen mindre än Verksamhetschefen för Barncancerfonden Per Leander var där och lämnade över den, pengarna den köptes för går oavkortat till Barncancerfonden =)

Oskar stod för utdelning av lite priser till cyklister i klubben och jag fick även till en intervju med Johan ifrån X-kross

Men först lite bilder och sen intervjun. 

Per och världens bästa Martin 

Några av tjejerna i CK08:as damelitlag!

Cykelfest med cykelvin, det ni ;-)

Smakade förträffligt gott! 

Oskar pratade om säsongen som varit

Pris till våra duktiga Cecilia! 

Henrik fick också pris för sina insatser

Marco fick pris för CK08:as första seger i Senior

David för sina fina cykelframgångar 

Och Martin fick presenter för sina fina insatser för lagen. 

Grymt trevlig kväll hade vi iaf och här kommer en kort intervju med Johan från X-kross

Johan, vad är det som är så bra med X-Kross? 

 X-Kross sportglasögon är något nytt på marknaden, alla delar i systemet är designade för funktionalitet vilket kräsna sportutövare verkligen uppskattar. De tre viktigaste egenskaperna hos X-Kross är Bekväma, Immfria och Flexibla. Inget annat märke kan erbjuda dessa viktiga egenskaper på samma gång. Det finns över bl.a. 30 olika sportlinser, en mycket smart insatsbåge för slipning för de som har behov och stylingprodukter. Allt passar i systemet och är kompatibelt.  


                                                                                                                                                              Hur länge har X-Kross funnits?   

                                                                                                                                                                   X-Kross har funnits sedan början av 2000 och är utvecklade av det tyska företaget Sziols. Av naturliga skäl har de tysktalande marknaderna varit störst.                        

Passar X-Kross alla huvudtyper?


Tack vare sin wrap-around design passar X-Krossbågen nästan alla huvudformer. Lägg där till möjligheten att välja olika storlekar på linserna så har du ett par sportglasögon som även utseendemässigt passar de mest kräsna.Hur känns det att få vara med och sponsra de två häftigaste tjejsatsningarna i Sverige/Sthlm (SubXX & Ck08 damelit)? 

Med två döttrar som varit aktiva inom sport många år, och på nära håll upplevt att tjejer inte alltid får samma resurser och fokus, känns extra bra att få vara en del i både SubXX och CQ08's satsningar. SubXX med sin breda satsning är unikt och sprider cykelintresset bland tjejer i Sverige. När det gäller CK08 känns det spännande med en riktig elitsatsning då detta inte vanligt idag. Från mitt håll sprider jag dessa budskap via hemsida och andra sociala medier.


Dessa samarbeten skulle dock aldrig vara möjligt utan en bra produkt.
 X-Kross har utvecklat en egen unik lösning för hur du undviker imma när det är kallt ute. Winter Thermo linsen består av 2 element, likt ett 2-glasfönster, och skiljer på temperaturen i ögonhålan och utanförlinsen. 

Mina fina glajjer som jag är super nöjd med! 
CK08 Design och SubXX design... Sen var det en trött och glad Karin som kom hem, som tur va inte alltför sent ;-) Inga kommentarer: