fredag 18 januari 2013

Jag & Vacchi

Imorse när jag gled in på jobbet så visste jag att Vacchi skulle vara med i Nyhetsmorgon och självklart tog jag ju chansen att snacka lite med honom efter inslaget...
Vid det här laget så vet nog alla vilket inslag jag menar..

Sist jag mötte Vacchi var när han var kommentator på CX i Kungsan och hmm om jag inte minns fel så skulle du (Vacchi) bjuda tillbakas på godis nästa gång vi sågs ;-)

Men fick ta en bild med honom istället så nu är han förlåten ;-)

Hur som haver, han är grym för cykelsporten och är en otroligt trevlig person.

Så ja, man kan väl säga som så, min dag började strålande bra :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på hur Vacci har skyddat Lance och alla som anklagat honom för doping genom åren för häxjakt och att fara med osanning så är nog Vacci en av få personer man ska säga att ha varit och är grym för cykelsporten.

Per sa...

Jag håller helt med Karin, Vacchi ÄR och har länge varit - BRA för cykelsporten. Den anonyme som hävdar motsatsen verkar inte riktigt ha koll på tittarsiffror för TV eller nyförsäljning av racercyklar sedan cirkus Vacchi/Adamson drog igång.

Jag är VERKLIGEN ingen anhängare av Lance, men som expertkommentator vore det riktigt illa av Vacchi att dömma folk innan de verkligen blivit - dömda.
Anser iaf jag.

mohammedi sa...

Tävling! Vinn ett valfritt smycke från den populära affären , modekungen, tävla nu på min blogg , var gärna med <3 ! http://mohammedis.se

Mikael sa...

Visst har Vacchi betytt mycket för cykelsporten men det hade i ärlighetens namn också Lance gjort länge och väl.
Vacchi är en förbannat duktig kommentator men previs som den anonyme här tidigare skriver så skyddade faktiskt Adamsspn/Vacchi honom något enormt tidigare.
Dessutom om man går än längre tillbaka i tiden till Festina skandalen-98 så stod verkligen Vacchi på cyklisternas sida, jag vet för jag satt som klistrad vid TV:n vid den tidpunkten.
Jag är inte längre någon större anhängare av den gode Eurosport kommentatorn, det känns som att han har precis de åsikter som för dagen anses mest korrekt.