söndag 10 februari 2013

"Träffade" Thomas de Gendt på Bianchi Café

I fredags så var det nätverksträff och mingel på Banichi café som G4s och Bianchi stod för. 

Mycket trevlig tillställning, där Salvatore Grimaldi, ägare av Bianchi berättade om sin historia till att han är där han är idag, det har varit mycket slit för hans del och det är väl kanske nyckel till framgång och att även tro på sig själv och våga chansa!! 

Sedan så var ingen mindre än Thomas de Gendt där, Thomas är proffscyklist i Vacansoleil stallet och kom 3:a förra året på Girot, hans mål detta år att topp 10 på TDF. 
Intressant att höra Thomas berätta om livet som proffscyklist. Var lite för blyg för att våga gå fram och prata med Thomas men till sist så fick jag ju iaf tummen ur och lyckades få till ett kort, sedan att fotografen säger att kortet är jätte bra och jag blundar var ju en annan sak ;-)Jag och Thomas

Det var en riktigt trevlig kväll och kul att träffa lite klubbkamrater och även lyssna på Kalle Bern och Rytz erfarenheter vid middagsbordet. 

Rytz bästa tips till att inte frysa sönder fötterna under vintercyklingen är: 
Kliv av och spring 5 minuter med cykeln när du känner att du börjar bli kall.
Ett fantastiskt tips, speciellt om man kör själv. 
Är man en klunga på 11 man/tjejer så kan det bli spännande, man kanske kan lyckas med att frysa samtidigt ;-) 

 Å ja, vinter har det ju blivit igen... 
Jag som var sugen på lite vår och sol men nu åker "ryssmössan" fram igen och solen lär vi väl inte få se för ens om någon vecka... suck... 
Tusen tusen tack till Bianchi och G4s för den trevlig tillställningen! 

Inga kommentarer: