söndag 5 maj 2013

Njuter av livet

Funderade på en cykeltur idag men kände mig inte helt hundra så njuter ist i solen.
Grymt skönt!

Imorgon är det en ny vecka och nya utmaningar.
Bland annat så startar en gå tävling på jobbet vilket jag har för avsikt att vinna!

Hoppas ni alla har en fantastisk söndag!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ja underbart med sol! Hur går det med träningen? När blir nästa cykeltävling med laget? Själv har jag cyklat idag men det är på motionsnivå : ) Kommer du kunna tävla ngt i år? / Lena

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

ja visst är det... Hoppas verkligen att värmen håller i sig!!

Nja träningen går sådär, har varit lite småförkyld ett tag men nu börjar det bli bättre så i maj månad hoppas jag på mycket träning =)
Eftersom jag varit skadad så vill jag inte gå på för hårt och har därför avstått vissa träningar med laget när de bombar på hårt.
Jag måste börja lugnt och om ett tag hoppas jag kunna gå på hårt. Men jag har tyvärr fått lära mig den låååånga vägen så jag tänker absolut inte gå ut för hårt igen!
Så det blir nog dessvärre inga tävlingar för min del men jag kommer dock följa med på tävlingar osv som laget kör och hjälpa till runtomkring.

Härligt! Hoppas du njöt ordentligt! Ska du själv cykla några lopp i år?

Anonym sa...

Hej! Bra att du tänker smart och tar det lugnt, bättre att kunna komma igen nästa år! Du skriver ju att du är envis och det märks : )Nej, inga cykeltävlingar för min del tyvärr..är bara en glad amatör än så länge. Men kanske nästa år..Ska däremot ev springa Lidingöloppet så lite tävling blir det iaf : ) Lycka till.
Med vänlig hälsning Lena