tisdag 17 augusti 2010

Förnedring eller Framtid??


Denna vecka (söndag - söndag) har jag valt att kalla för förnedringsveckan 


Imorgon så är det en sjukt viktig dag i mitt liv, imorgon så kommer min framtid att avgöras, och jag måste ju erkänna att jag är sjukt NERVÖS!!!! 
Men jag tänker berätta mer om detta imorgon, nu måste jag fokusera på något annat ;-)


Som sagt denna vecka (söndag-söndag) så händer det väldigt mycket och med tanke på vilken usel form jag är i så känns det som om det kommer att bli en förnedringsvecka utan dess like, men men... 
Är faktiskt helt klart bättre att förvänta sig det värsta så blir jag ju kanske glad istället om det går bättre än förväntat ;-)


Denna dag har för övrigt varit helt okej, har lyckats hålla mig ifrån coca cola och sötsaker, jaja ska väl erkänna att jag åt en näve chilinötter, men det räknas väl inte eller :P

Mellanmål nr 1Fitness ciabatta med avokadoröra och skinka

Ja jag vet att jag sa att jag skulle äta knäckebröd, men jag älskar dessa mackor och kände att nästa vecka får jag inte äta sådana längre så det var väl bäst att passa på ;-)

Mellanmål nr 2
Lätt
kesella med jordgubbar
Blev ingen träning idag heller, eftersom jag försöker spara benen till imorgon. Men jag stretchade iaf i 30 min och det kunde jag verkligen behöva, för stel som en pinne är jag. 

Cyklade ju för övrigt till jobbet idag, 18km blev det, men glömde ta på cykeldator. Lite tråkigt att inte se hastigheten och snitt när man kör, men jag fick roa mig med regnet som öste ner på vägen hem men lika glad för det var jag =)

Min "skräpcykel" som jag pendlar med till jobbet och JA det är tusen stilfel på den, men den tar mig från punkt A till B 

3 kommentarer:

Matilda sa...

NYFIKEN.

Martin S. sa...

Tur du har en landsvägscykel som är snyggare än den där pendlarcykeln.. ;-)

Själv kör jag på Cervélon 2 km t&r jobbet då jag inte har nån annan cykel längre :-P Overkill!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Ha ha verkligen!!!!
Men den fungerar som pendlar cykel och man behöver inte vara alltför nervös över att den ska bli stulen.. Är ju lite värre med racern ;-)