onsdag 8 september 2010

KM i tempo för VCK/ SMACK TempoIdag var det dax för KM i tempo (15km) för Vallentuna CK, som samkördes med SMACK serien vid Lindholmens IP


Eftersom jag varit sjuk den senaste veckan och även har problem med benet så avstod jag idag.


När jag kom upp till Lindholmen och såg alla cyklister så blev jag sjukt sugen på att köra, var verkligen det enda jag ville!!!! 


Jag har endast testat ett tempolopp tidigare och det var när Daniel så snällt drog med mig till ett SMACK tempo 30km, innan loppet så ville jag bara dö och försvinna där ifrån, men efter var jag överlycklig och på mitt första tempo fick jag 32 km/h i snitt. 


Var riktigt arg över att mina ben inte var bra och att jag inte plockade med mig cykeln idag. Sen att det var fint väder och knappt någon vind (vad jag kände iaf) gjorde ju inte saken bättre, stod där och småmuttrade för mig själv, jag hade velat testat och se vad jag hade kunnat tänkas få för snitt på en relativt kort bana om man jämför med det loppet jag genomfört tidigare. 
Men men bara att inse att det inte blir något lopp och att det var fotografering jag kom dit för.


Men det där med fotografering idag var jag tydligen inte så bra på... 


Då jag inte äger en systemkamera själv så fick jag låna en annan kamera av Daniel, men efter ett tag så slutade det med att jag stod och fotade med min iphone (ville ju kunna lägga upp bilderna på en gång när jag kom hem ;-) )och därav det sjukt usla bilderna. 
Jag, innan jag lägger ner det där med att fotografera
(Bild snodd av Daniel)Men eftersom jag visste att jag hade backup av både Daniel, Adam och Micke så gör det ju inget att mina bilder blev dåliga, då jag vet att de andra får bra bilder med sina schyssta kameror =)


Adam, Micke och Daniel


Kaxigt

Klubbmästaren för dagen, Alexander Gingsjö


Mera dåliga iphonekort hittar du här: http://picasaweb.google.com/116942497344667105069/SMACKTempo15kmKMVallentuna89?authkey=Gv1sRgCK3wqI6Isr34PA&feat=directlink


Bilder ifrån grabbarna hittar du här: Mickes blogg och tror även att det kommer komma lite fler bilder här Daniels blogg

Tack SMACK för ett bra arrangemang, ser fram i mot kommande år =)

4 kommentarer:

Cykelbloggar sa...

Hallå Karin,

Tänkte på vad du skrev på CK.se, då du troligtvis inte är guldmedlem (alltså betalande medlem) så kan du inte lägga upp hyperlänkar. Det var bl.a. därför jag startade cykelbloggar som en motvikt till sidor som man var tvungen att betala för att skriva. PÅ ens egen blogg kan man göra vad man vill och idag så uppdateras det fler bloggar på Cykelbloggar än på ck.se om man tittar över en dag.

Ha en bra dag,

Mvh
Fritz

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Hej Fritz,
Jodå jag är guldmedlem.. Får bara inte till det.. Kan kanske ha och göra med att jag använder mig av Mac, får upp ett fönster när jag försöker länka men sen fungerar det inte...

Men som sagt, cykelbloggar är grym! =)

Matilda sa...

SHIT!
Tempohjälm och rubbet...
men lite smått besviken på dig asså, du skulle ju bli galen därborta och stjäla en hoj!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

ja det var verkligen det enda jag ville!! Men jag får skylla på att kläder och skor inte passade :P