onsdag 15 september 2010

Sånt här gör mig så JÄVLA glad!!!!

Idag så fick jag en rejäl glädje kick!

En gammal bardomsvän till mig att skrivit ett inlägg om mig ang mitt uttalande här om dagen om hur man väljer att leva sitt liv.

Blev så himla glad! Det är detta man vill höra och sådana människor man vill ha omkring sig, människor som stöttar en i det man gör och inte klankar ner på en.

Erika, du gör/gjorde min dag!!!

Erika är för övrigt en person som jag ser upp till inom idrottens värld, så länge jag har känt henne så har hon idrottat på något sätt.
Hon har en enorm vilja.
Erika har för övrigt gjort Sverige första historiska touchdown i ett VM i amerikansk fotboll och hon utökade även anledningen till att komma med i historieböckerna genom att göra två touchdowns under ett VM. Hon är även varit med i VM i flaggfotboll och sist men inte minst så jobbar ju denna kvinna som brandman (eller blir det brandkvinna??).

För att läsa Erikas inlägg om mig så gå in på länken nedan:
http://dalkullan.filosoferar.se/blogg/permalink-20100915-369331.html


Erika putsar hjälmen, är tydligen inte bara inom cykling som man ska hålla stil ;-)

Vill även passa på att tacka alla andra som mailat/kommenterat och visat sitt stöd för mig och min träning2 kommentarer:

Erika sa...

DU SvartKarin!!!! inspirerar! tack för alla fina ord!!! vi kämpar i med och motvind... psst.. jag föredrar medvind ;)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Det gäller att våga visa att man tycker att andra är bra fast de kanske är ens konkurenter, det visar bara hur stark man är i sig själv..

Ensam är stark och tillsammans blir vi starkare! Nu låter vi medvinden vara med oss och Erika 2011 kommer bli ett grymt år!

Fortsätt att köra ditt race för du gör det grymt bra :-)