måndag 11 oktober 2010

Dagens träning

Dagens träning blev 90min spinning och 30min core.

Idag fick jag sällskap av min underbara vän Jessica. Vi körde även ihop i lördags på Sats då det också blev spinning och core.

Passet idag var okej.
Nu ser jag enbart fram emot morgondagens mördarpass på Odenplan.. 2,5tim spinning var av 90min's rent helvete.
Jessica ska även följa med imorgon och jag hoppas att hon kommer tycka att det är lika bra som jag så hon kommer hänga på varje tisdag :-)

Måste även erkänna att jag har lite dåligt samvete, för ett tag sedan så efterlyste jag lite recept på mat utan vissa ingredienser och jag har tyvärr inte hunnit med att testa dem :-(
Men jag har inte glömt bort dem och så fort jag får tid så ska jag ställa mig vid spisen och laga till dessa rätter och ni kommer märka det sen i bloggen när jag gjort detta.

Ikväll nöjer jag mig med en gainer :-)

(Jepp vet att de innehåller vissa saker som jag inte borde äta, men jag gör ett val här och kommer dricka dessa och tänka mer på det andra jag stoppar i mig)

3 kommentarer:

Matilda sa...

Ang kosten.. jag har lärt mig att ibland får man ta och ge även där. Ibland är det grymt svårt att inte äta vissa saker och det får man ta, men då kan man, som du säger, tänka mer på det andra.
Du är verkligen grym. <3

Robin sa...

Det kanske är pga gainern som du inte går ner i vikt i den takt du vill?
Det ska ju bort fler kalorier än vad du trycker i dig på en dag.

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Matilda, precis.. Allt handlar om att ge och ta :-)

@Robin, min gainer innehåller 190 kalorier så det är nog ingen fara på taket om jag dricker en sådan när jag bränt över 1000 kalorier...