torsdag 20 oktober 2011

Bytt klubb, bytt klubb, bytt klubb, bytt klubb

Då har jag gjort det, bytt klubb alltså ;-) 


Fick frågan redan i våras om jag ville byta klubb, men jag kände mig lite för klen för detta och kände att efter bara en sommar i sadeln som nybörjare och en vinter full av skador så var det ingen bra grund att stå på för att byta klubb, jag kände att jag ville ha lite mera vana innan jag byter.

Nu har det gått en sommar till och även om det inte blev så mycket cykling som jag kanske hade tänkt mig så känner jag mig mogen för att byta klubb.

Anledningarna till att jag byter är för att jag bor 3 mil ifrån Vallentuna och kan ej medverka på VCK´s vardagsträningar och jag tycker även att det är lite för långt att cykla dit för att köra ett distanspass på helgen.

Eftersom jag behöver hårdträning och att få köra tillsammans med andra cyklister så kändes valet att gå över till denna klubb väldigt bra.

Denna sommar har jag endast kört en träning med VCK och bara det säger rätt mycket om att jag borde hitta en klubb närmare mina kvarter.
Jag har ju haft turen att jag har kunnat tränat med cyklister ifrån VCK och CRT på Ekerö, men känner att jag vill utvecklas i rätt riktning med en klubb som satsar, jag behöver verkligen riktigt träning med lagtempo och allt vad det innebär.

VCK har verkligen varit en jätte bra och trevlig klubb, det finns många som jag kommer att sakna i klubben men jag vet att jag kommer att stöta på alla er på vägarna =)

Klubben jag kommer att byta till är ingen mindre än CK08

Nu måste jag nästa behålla min skräpracer för nu matchar, skor, cykel och hjälm med klubbdressen, kommer bli snyggt till våren =)

Som sagt, ska bli grymt kul att cykla med denna klubb och jag tror verkligen att jag kommer att få den skjuts i rätt riktning som jag behöver. 

TACK
3 kommentarer:

Mazze sa...

Då får man önska dig lycka till i din nya klubb!!!
Men det blir dyrt det här, nu måste du ju svida om cykelstassen flicka ;-)

Christer sa...

Lycka till i den nya klubben. Hoppas du kommer trivas och få ut den träning som du önskar.

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack Mazze!!! haha som tur va så är jag ju ingen vintercyklist så det blir bara kort kort så så dyrt blir det ej =) Puhhh... sa studenten :P

@ Christer, Tack!! Det hoppas jag med =)