söndag 6 januari 2013

Det är aldrig för sent...

Igår kväll var jag ute på stan med min fina vän Jessica, vilket resulterade i en lång skön sovmorgon, blir ju så när man lägger sig på morgonkvisten... Ehhe

Men det som är så bra är ju att jag är van att cykla i mörker, så nu ger jag mig ut och kommer få solen i ögonen på vägen ut och förmodligen mörker på vägen hem...

Men oavsett så tror jag det kommer bli en riktigt härlig tur :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är..undrar om jag blir så med lite träning : )när du hinner får du gärna svara på min kommentar i ditt förra inlägg.
Mvh Anneli

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

hehe du kommer att bli inbiten jag lovar dig Anneli.
Har svarat på det nu =)

Anonym sa...

Tack för ett engagerande svar! Det är inspirerande att följa din blogg. Vi planerar en cykelresa till Mallis i senare i vår, får ligga i med träning innan..: ) Fast ngn vintercyklist är jag inte : )Planerar du ngn cykelresa i år? Är din kille även din tränare?
Mvh Anneli

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Härligt, Mallis är fantastiskt.
jag får se hur det blir med cyklingen utomlands...

har ingen tränare, planerar själv och har även fått hjälp av Fredrik Ericsson på www.toppfysik.nu (han är grym)!

Anonym sa...

Ok, hade för mig att jag läst tidigare i bloggen att han var din tränare, men det kanske blir jobbigt i längden. Själv började jag cykla mycket för att min sambo cyklar så mycket. Blev mest att hänga med på tävlingar och titta på men jag ångrar inte att jag började : )men det är ju bra att dela intresset för cykling med killen eller hur? Hur skulle du annars hinna med...känns som du har fullspeckat schema..