måndag 13 september 2010

Spinning & Core, det var inte igår...

Äntligen så är jag frisk och kan träna.
Cyklade ju en kort sväng i lördags och känner att denna gång ska jag försöka börja lugnt med träningen annars så blir jag väl säkert sjuk igen.

Så idag hade jag bokat spinning 30min och core 30min, lagom lugn början. 
Men herregud, har inte svettats så mycket någonsin tror jag, att jag 30min på en spinningcykel kunde svettas så mycket trodde jag var helt omöjligt! 

Så om jag fortsätter svettas så här mycket så kommer jag ju lätt att klara av mitt vikt mål!!

Var grymt länge sedan jag var på Sats och tränade, riktigt kul att komma dit igen, måste ju erkänna att jag saknat det lite, men det märktes att det är höst och hela gymmet är fullt med människor som tränar, vilket gör en glad =)

Sen ska jag även försöka lägga om kosten och skippa vete, mjölkprodukter och kött. Blev så himla inspirerad av en vän som gjort det och han mår bättre än någonsin. Så det kan vara värt ett försök men det kommer bli svårt, men jag ska ta det steg för steg. 

Nu ska jag försöka pyssla ihop ett träningsschema. Ha en trevlig kväll =)

Återhämtning är viktigt, så därför har jag 14kg protein hemma =)
Men när dessa är slut så ska jag försöka äta/dricka något annat som återhämtning

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena på dej Karin kul å höra att du går in för de till 100% de gillar jag å höra. Men att du redan sitter inne på spinning de är ju mycket roligare å köra passet ute å än är de ju inte vinter ju :). Ha de gött å träna lungt tänk på att kroppen behöver villa oxå i mellanåt :)/Mvh Martin

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack Martin, det var dåligt väder idag och det är jobbigt när man måste cykla minst 15km för att få bra vägar, sen blir det mörkt också.. Så jag tänker köra lvg på helgerna och spinning på vardagarna tills min trainer kommer =)

LindaWering sa...

Välkommen tillbaka till SATS hjärtat mitt!! Ska vi ta en träningsdejt i veckan?

Puss puss min fina vän!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack söta Linda, självklart ska vi det, men denna vecka är jag redan fullbokad, men nästa!!! =) <3 <3 <3