onsdag 19 januari 2011

Lite stressigt just nu...

Just nu är jag inne i en period där det händer väldigt mycket.
Studier, jobb, träning och försöka hinna med att vara social.

Något som är grymt viktigt när man hamnar i detta rätt så stress framkallande fenomen är prioritering och planering och att våga säga nej.

Denna vecka är det sjukt mycket på tapeten och tyvärr så är det träningen denna gång som blir bort prioriterad några dagar.

Jag vet att denna prioritering i slut ändan kommer göra att jag orkar mera nästa gång jag tränar.

Men det här med att prioritera är inte lätt alla gånger men ack så viktigt. Det gäller att lyssna på kroppens signaler och våga bryta mönstret som bryter ner kroppen istället för att stärka den.

Att våga vara ärlig emot sig själv är bland det viktigaste som finns, att våga inse vad det är som får en till att agera och reagera som man gör, att våga se sina egna brister och göra något åt dem.
Det finns bara en som kan styra över ditt liv..


Och nu till något helt annat.
Just nu är vi inne i en massa studentföredrag i skolan, vilket är jätte intressant och inspirerande.


Idag hade bland annat Janina som driver www.chilifresh.se ett föredrag om frukost, och till min stora förtjusning så hade hon med ett recept på bröd som jag tänkte att jag skulle testa att baka i helgen.
Har eftersökt ett nice recept på bröd av en viss person, nämner inga namn men tror att någon kanske känner sig träffad ;-)
Sen höll även Robert om Crossfit, ska nog blanda in lite av det han förespråkade i min egen träning :-)

2 kommentarer:

Mazze sa...

Eftersom jag vet att du gillar cykel ;-) så ska du få en länk till en sajt: http://chavezcycling.com/
Killen kör med hjälmkamera och filmar massor med träningar och lopp i florida... Under archives och månader finner du massor med häftiga cykelfilmer som han satt musik till... Riktig inspiration, jag gillar dem i alla fall...
/Mats

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tusen tack!! =)