tisdag 24 januari 2012

Cykla 12 timmar...

Nu är det upp till bevis Magnus.... Can you do it?

Min vän Magnus Sjöström ifrån Mora har lovat att om han får 1000 gilla markeringar på FB så kommer han att cykla (bör väl tillägga att det är spinning) 12 timmar till förmån för barncancerfonden.

Så till alla cyklister och alla andra därute gå in och gilla denna sida så att han får veta hur det känns att spinna  i 12 timmar, för så vitt jag vet så köpte Magnus sig en racer i somras och han har nog inte suttit speciellt länge på den sadeln, så nu är det dax tycker jag! Plus att han även kommer att bidra med pengar till barncancerfonden!

GÅ IN OCH GILLA DENNA SIDA!!!


Information om Spin of Hope. 


Spin of Hope är ett insamlingsevent till Barncancerfonden och har under de tre första åren samlat in över 2,6 miljoner kronor och haft cirka 14.500 deltagare! 

Spin of Hope äger rum sista lördagen i mars varje år och på de deltagande friskvårdsanläggningarna runt om i hela Sverige samlas en mängd deltagare. Alla med ett stort engagemang och stor vilja.Tanken är att ett lag ska hålla igång en spinningcykel under 12 timmar. Lagen kan komma från företag, föreningar eller kompisgäng. Vissa cyklar flera timmar och andra deltar under ett pass.Men man behöver inte tillhöra eller bilda ett lag för att vara med, anläggningarna erbjuder även Drop-in platser där man kan anmäla sig för en timme eller flera. Läs mer här.Spin of Hope 2012 äger rum lördagen den 31 mars, mellan 07.00 - 19.00Magnus Sjöström på Classgym i Mora har nu lovat att cykla alla 12 timmar på egen hand om vi får 1000 gilla på denna sida.Hjälp oss att stödja Magnus och Barncancerfonden, gilla sidan! :)

Å med tanke på hur hans racer ser ut så är det inte mer än rätt att han får plåga sig lite på en spinningcykel.. ;-)

Om jag inte minns fel så försökte han sig på något triathlon lopp i somras..

SPRID GÄRNA DETTA VIDARE SÅ MAGNUS FÅR KÄMPA LITE!

Inga kommentarer: