torsdag 26 januari 2012

Ny sponsor

Inför säsongen så har CK08 fått en ny sponsor som är Fairing Sports Nutrition.

Vilket känns oerhört bra!


Fairing sponsrar även svenska alpina landslaget och här kommer lite mer information hämtat ifrån deras hemsida


Ända sedan starten 1993 så har Fairings produkter varit synonymt med högsta kvalitet till lägsta möjliga pris och produkterna har varit uppskattade av allt ifrån motionärer till elitidrottare. Vi handlar enbart med västeuropeiska råvarufabriker som är certifierade läkemedelstillverkare dvs. de arbetar efter GMP-Standard. När du väljer Fairing vet du att du får väl fungerande och säkra produkter med komplett innehållsdeklaration och analyscertifikat som borgar för att du som konsument verkligen får det du betalar för.
Vi hyr in marknadens ledande kemister och forskare inom Nutrition på konsultbasis. Tack vare dessa unika kontakter har vi varit först på den Svenska marknaden att lansera en mängd effektiva produkter som t.ex. ALC , Kreatin Citrate, Hydrolyserat vassle och Kre alkalyn. Dessa kontakter har även hjälpt oss med studier som ligger till grund för våra patenterade produkter.
Vi har även bästa tänkbara referenser. Genom åren har vi samarbetat med en hel del svenska mästare, landslag och kända idrottsprofiler som har använt Fairings produkter med enastående resultat och en mängd mästerskapsmedaljer.

1 kommentar:

Mikael Kippilä sa...

Bra Val!
Jag har känt Lasse som grundade Fairing och kan ge tummen upp för deras produkter.
Testa Recoverybar päron/vanilj