lördag 3 mars 2012

Ny lösning på skadan, detta kommer bli grymt!

Ni som följer mig vet ju att jag är skadad sedan en tid tillbaka (december) och att jag dels har börjat med bikram yoga för att få bukt på mina problem.

Men jag har även börjat att gå till Martin Söderholm, för er som inte vet vem han är så är han en trevlig cyklist som kör för CK08


Men vad är det då Martin gör för att jag ska bli kvitt min skada? 
Jo han ger mina ben en grym massage, å nu menar jag inte sånn där massage som är skön och njutbar utan massage som verkligen känns och gör ont (fast ont på ett skönt sätt, äh ni fattar vad jag menar), idrottsmassage med andra ord. Det känns grymt bra efter att jag har varit hos Martin, var där andra gången idag. 
Som Martin så fint uttryckte det i torsdags, Karin dina muskler har klumpat ihop sig. Ja det är ju inte så bra och verkligen inte så konstigt då att mina ben inte funkar som de ska, men med Martins vassa händer så kommer problem snart vara borta, det är jag hundra på! 

Är så grymt taggad på att få cykla, å med cykla menar jag ett grymt hårt pass så man vet att man lever, jag vill tugga styrlinda och allt vad det innebär. 

Imorgon blir det nog en tur med min skräpcykeln, för jag får ju faktiskt cykla, fast bara lugnt lugnt lugnt.. 

Tog mig även en promenad hem ifrån Martins klinik (om ni har problem så hör av er till Martin, han är grym) i den underbara solen =) 

4 kommentarer:

Mazze sa...

Karin!
Hoppas verkligen det löser sig för dig med dina ben... Håller alla tummar jag har för att vi ska ses i Motala till sommaren å att du är fit for fight tjejen :-)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack Mazze!!! Ja det hoppas jag ju också att vi gör!!
Gjorde cykelpremiär idag... =)

LinaTriathlet sa...

Håller tummarna för dig!!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Tack =)