söndag 11 mars 2012

Racer Premiär + Bikefit

Idag så var det min racer som skulle få ut och känna på lite frisk luft efter att ha suttit fast i trainer en bra tid.... 

Mycket kläder på

Solen sken och det kändes riktigt nice när jag skulle hoppa upp på racern.. 

Dock så blev jag sjukt besviken bara jag cyklat runt hörnet och upptäcker hur otroligt mycket grus det är på cykelvägen. 

Anledningen att jag plockade ut racern var för att jag skulle till Martin och göra en bikefit på hans jobb och då blev det automatiskt en tur på racern in till stan på cykelvägar. 

Å detta var ju såklart en mindre trevlig upplevelse, med om byggnationer, grushögar utan dess like och en massa folk att sick sacka mellan. 

Men detta var ju egentligen bra, för då måste jag ju ta det lugnt och inte trycka på, vilket mina ben uppskattar. 

Oavsett allt som var i vägen på vägen in och hem ifrån stan så njöt jag verkligen när jag satt på min cykel och trampade. 

Martin justerade lite på cykeln och klossarna och nu kommer det nog bli grymt bra!!

Svängde även förbi jobbet på vägen hem för att hämta ett par nycklar, å Tobbe som jobbar i repan som håller på med klassikern fick den ädla äran att testa Sthlm snyggaste klubbtröja.. 
Å självklart håller Tobbe med om att tröjan är sjukt snygg!
____________________________________________________________________________

Å nu över till något helt annat. 

Jag vill verkligen tacka alla som står vid min sida, som hjälper mig i mina motgångar, som peppar och stöttar och gör allt för att jag ska bibehålla denna gnista för lvg. 

För jag kan ju erkänna att tankarna snurrar ju runt tusen ggr i huvudet om jag ska skita i allt med tanke på att jag bara är skadad osv. 
Men när jag väl sitter på cykeln så känner jag mig hemma.
Jag får inse att detta blir ett till mellan år för mig, jag har lagt av all press på mig själv och jag försöker ta det som det kommer. 
Mitt mål nu är att bli skadefri så jag kan cykla... Mitt slutgiltiga mål är att bli en grym elitcyklist, men om det är om 2 år, 5 år eller om 10 år, det får framtiden avgöra. 
För jag har ju lovat mig själv att jag ska göra allt jag kan för att nå mitt slutgiltiga mål och veta att jag faktiskt försökte. 

Så återigen tusen tack till alla ni fina människor som finns i min närhet! 


1 kommentar:

Elin sa...

Härligt med en tur på racern! Hoppas att du snart kan trycka på och köra utan massa jobbiga skador. Själv längtar efter årets första tur på racern.