tisdag 4 oktober 2011

En helg med SubXX

Nu ska jag äntligen berätta om den gångna helgen som var helt underbar (egentligen borde jag nog sova, då jag börjar 06:00 imorgon, men vill inte vänta längre med inlägget)


Oh vart ska jag börja? ogillar när man inte har tid att blogga på en gång för man glömmer så mycket på vägen.

Men jag börjar berättelsen när jag klev in på Active Stay Hotel i Borlänge.

Jag var sjukt nervös, och många som känner mig väl tror inte att jag kan vara blyg, men nu var jag det. Superblyg till och med.

Hittade till mitt rum och jag fick dela med Majken. Majken cyklar för övrigt för Fredrikshof och vi var i samma ålder, så ni förstår väl att det kunde inte bli annat än bra med henne som "rumskompis".

Sen var det middag med hela tjejligan och Mattias Reck.
Det var presentation som stod på schemat och jag blev sådär otroligt nervös igen, när jag skulle prata så vet jag inte ens om jag sa tiden jag cyklade VR på eller ej, och det kändes som om orden hoppade åt alla möjliga håll och inte i rätt ordning, även fast det var få ord som jag sa.


Konstigt att man kan bli nervös när man sitter med ett gäng tjejer som älskar precis samma sak som jag gör.

Summering av kvällen var att det verkade vara ett grymt gäng och alla tjejer verkar vara super trevliga och rummet fylldes av en enorm energi. Me like!! 

På lördagen så var det upp och hoppa, frukost, fixa sig i ordning och kl 08:45 så stack vi iväg på våran första gemensamma cykeltur =)

Å nu blev jag åter igen nervös, då jag vet att jag är en av de som har minst erfarenhet av att cykla.

Men alltså, jag kan inte säga annat än shit vilka tjejer!!!!
Min nervositet försvann väldigt fort och det kändes riktigt bra och alla är så himla grymma och trevliga.
Testade även på lite grusvägar ;-)  Vi testade på lagtempo och det gick riktigt bra, tom så bra att Reck blev lite imponerad =)
Sj så kände jag mig dock inte så pigg, har en förkylning som ligger och lurar i kroppen.
Hehe, syns nog vad jag har gjort iaf.... 


Sen när vi kom tillbaka till hotellet så höll Reck föredrag om träning och sedan var Roger ifrån Active Life Foundation där och pratade om hans liv efter en olycka han varit med om.
Lördagen kan bara summeras med följande: 5 hjul av 5 möjliga.
Solen sken, cyklingen gick bra, tjejgänget är fantastiskt (å jag kommer aldrig mer behöva vara nervös när jag ska hänga med dem), alla är verkligen underbara. Vi hade bra diskussioner och trädgårdscafét i Borlänge höll öppet åt oss fast de hade stängt för 1,5 h sedan.På söndagen så blev det en cykeltur runt Runn. Det gick fantastiskt bra och man verkligen känner värmen och glöden hos tjejerna plus att alla är trevliga och en del frågade hur det gick osv under turen, vilket uppskattas mycket, sedan har vi kommit fram till att man ska även säga vad man gör fel och rätt när man kör, så jag hoppas verkligen att de säger till mig om det jag kan göra bättre, för som sagt jag har mycket att lära och jag vill verkligen lära mig!

När vi började cykla mot Falun kändes min kropp inte alls bra, men efter Falun så kändes tom bättre än vad den gjorde dagen innan. =)
Men hux flux så gick min växelvajer av, så då blev det till att lägga sig sist, och på en gång så erbjöd tjejerna sig att lägga sig bak med mig och putta om det skulle bli jobbigt eftersom jag bara hade två växlar att välja på. Det behövdes visserligen inte men bara att de erbjuder sig gör så otroligt mycket.
Det enda jag tänkte på var, perfekt då får jag köra lite styrkeintervaller istället de sista 15km =)

Min kadens sjönk ifrån ett snitt på kring 86 till 60....


Uh jag har säkert glömt hur mycket som helst, men det enda jag kan konstatera är att detta är ett supergäng och jag är imponerad av dem allihopa!
Detta kommer att bli en grym utmaning och jag ska träna som ett djur i vinter så att jag är grymt stark i vår och framförallt till VR =)

Så stort tack tjejer för helgen som var, den var helt fantastisk och jag ser fram emot nästa träff =)
                                                        (Snodde även några bilder ifrån några av er, hoppas ok ;-) )

Å till er andra
Detta är SubXX
 Ett glatt gäng som kommer vara på allas läppar i vår! 


Nu börjar träningen för min del
så att jag är väl förberedd inför VR
Over & Out


2 kommentarer:

Snabbare, starkare, snyggare sa...

Åå, vad roligt ni verkar ha haft! Så himla grymt och roligt initiativ:) Ska bli kul att läsa om fortsättningen :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Det var toppen kul!
SOm sagt nästa år måste du hänga på =)