tisdag 19 mars 2013

Årets första vurpa, använd hjälm gott folk!

Jahapp idag var morgonen då jag skulle syna backen...

Hade senast igår läst om vänner som ramlat på ungefär samma ställe så i morse tyckte jag att jag var extra försiktig men icke.

Var vid Karolinska innan tunnlarna där det är jätte isigt och med snön på blev det lite extra effekt och där låg jag.

Slog i huvudet något hemskt, gjorde så jävla ont faktiskt.

Stod still ett tag och lutade mig mot muren vid kyrkogården (vilket sammanträffande) och insåg att jag inte hade ont någon annanstans än just i huvudet.

Cyklade sedan försiktigt till jobbet och har haft ont mest hela dagen, pratade även med sjukvprdsupplysningen.
måste även tillägga
Att jag har ju så härliga kollegor som bryr sig och såg till att jag var på benen dagen igenom.
Fick även skjuts hem, thx super kollegor.

Nu känns det iaf mycket bättre men utan hjälm så vet jag inte hur det hela hade slutat... Så på med hjälmen!! ;-)

Ett litet blåmärke är det enda som jag upptäckt hittills på kroppen och musklerna i halsen ömmar, så jag hade nog tur i oturen om man säger så. (såvida inte huvudvärken kommer tillbaka, peppar peppar).
3 kommentarer:

Helena sa...

Vilken tur du hade, usch :( JA hjälm på! Jag har tackat mig själv många gånger när jag landat i backen. Så nu är även hjälmen på när jag cyklar på damcyklen, ser fånigt ut men jag har bara ett huvud.

Anonym sa...

Ja usch, behövs inte mycket för att det ska göra ont, trots hjälm. Om du fick så ont i skallen borde du kanske kolla upp det? Är det hjärnskakning ska du inte lämnas ensam. Och hjälmen bör du byta ut. Krya!

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

@ Helena, ja verkligen. Hjälm är ett måste. För precis som du säger så har vi ju bara ett huvud och det ska ju hänga med lääääänge.

@Bruse,TACK.
Jag snackade med sjukvårdsupplysningen och de bad mig vara observant över om det blev mycket värre, så jag avvaktade med att åka in och idag har jag inte ont längre, =) Bara öm i musklerna som fick sig en rejäl sträckning i halsen. Yes har en till hjälm som tur va, men det var dock min favvo hjälm som rykte...